Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε μια τολμηρή και σέξι εμφάνιση επιλέγοντας δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Η ίδια η σχεδιάστρια έκανε μερικές σχετικές δημοσιεύσεις στο προφίλ της στο Instagram στις οποίες σχεδιάστρια και μοντέλο ποζάρουν μαζί ενώ σε επόμενη ανάρτησή της, απαθανάτισε την Εμιλι Ραταϊκόφσκι η οποία χορεύει για χάρη του φωτογραφικού φακού.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα it girls των περιοδικών μόδας, με τα looks της να λαμβάνουν σχεδόν πάντα θετικά σχόλια. Συχνά επιλέγει κομμάτια με σέξι χαρακτήρα, που τονίζουν το σώμα της και απόδειξη αυτού είναι μεταξύ άλλων και η τελευταία της εμφάνιση.

Αφορμή για την εμφάνιση αυτή στάθηκε το ετήσιο Un Ballo in Maschera του Save Venice που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Plaza της Νέας Υόρκης.

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι με τολμηρή δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη.

Το διάσημο μοντέλο, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, είπε «ναι» σε μια σέξι δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη, και όπως φαίνεται και από τις σχετικές δημοσιεύσεις στα social media πρόκειται για ένα μαύρο φόρεμα που κολακεύει ιδιαίτερα το γυμνασμένο της κορμί.

Αξίζει να πούμε σε αυτό το σημείο πως ο παλαιότερος οίκος υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα, Celia Kritharioti, δημιουργεί από το 1906 χειροποίητα κομμάτια που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.