Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έδειξε έμμεσα την υποστήριξή της στη Σόφι Τέρνερ μετά την ανακοίνωση ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Τζο Τζόνας.

Το μοντέλο, το οποίο είναι και και το ίδιο χωρισμένο και έχει έναν δίχρονο γιο, τον Σιλβέστερ Απόλλο, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, τον παραγωγό ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ-Μακλάρντ, φαίνεται ότι τάχθηκε υπέρ της Τέρνερ.

Σε μια ανάρτηση στο TikTok, η 32χρονη δήλωσε: «Φαίνεται λοιπόν ότι πολλές κυρίες παίρνουν διαζύγιο πριν κλείσουν τα 30. Και ως κάποια που παντρεύτηκε στα 26, έχει χωρίσει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στα 32, πρέπει να σας πω ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο».

Και συνέχισε: «Η δεκαετία των ’20 είναι η εποχή των “χαρακωμάτων”. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι στα 30 σου, να είσαι ακόμα σέξι, να έχεις ίσως λίγα δικά σου χρήματα, να σκέφτεσαι τι να κάνεις με τη ζωή σου και όλα αυτά. Να έχεις δοκιμάσει αυτή τη φαντασίωση του γάμου και να συνειδητοποιείς ότι ίσως δεν είναι όλα όσα φαντάζεσαι. Και μετά έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Έτσι, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν άγχος γι’ αυτό, για το διαζύγιο, είναι καλό πράγμα. Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!».

Δείτε το βίντεο

@emratapersonally i find it chic to be divorced by the age of 30♬ original sound – Emrata

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έχει πάνω από 630.000 προβολές, έγραψε: «Προσωπικά το βρίσκω σικ να είσαι διαζευγμένος μέχρι την ηλικία των 30 ετών».

Οι θαυμαστές του διάσημου μοντέλου έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, με πολλούς να συμφωνούν με τη Ραταϊκόφσκι, καθώς ανέφεραν λεπτομερώς τις δικές τους εμπειρίες.

Ένας έγραψε: «Κορίτσι!!! Χώρισα στα 26 και πήρα το δικό μου σπίτι και στάθηκα ξανά στα πόδια μου μέσα σε ένα χρόνο. Τώρα είμαστε συν-κηδεμόνες και είμαστε τόσο καλά και η νέα του γυναίκα είναι η καλύτερή μου φίλη».

Ένας άλλος είπε: «Διαζευγμένος εδώ. Το γρασίδι ήταν πραγματικά πιο πράσινο στην άλλη πλευρά».

Ενώ, ένας τρίτος σχολίασε: «Εγώ παρέλειψα το κομμάτι του γάμου και έμεινα ελεύθερη», στο οποίο απάντησε η Ραταϊκόφσκι: «Μπράβο σου. Μακάρι να ήμουν τόσο σοφή! Προσωπικά δεν θα είχα καταλάβει τον γάμο και θα ανησυχούσα για το τι χάνω στα 30 μου».

«31 ετών και παίρνω διαζύγιο. Ειλικρινά νιώθω τόση ντροπή γι’ αυτό, αλλά αυτό με έκανε πραγματικά να νιώσω καλύτερα», συμπλήρωσε ένας άλλος λογαριασμός στο TikTok.

Διαβάστε ακόμη: