Ένας επισκέπτης που έκανε check-in σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Νέο Δελχί στην Ινδία στις 30 Μαΐου 2019, όταν είχε κάνει κράτηση για μόνο μία διανυκτέρευση, κατέληξε να μένει στο πολυτελές resort για σχεδόν δύο χρόνια χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό φεύγοντας!

Ο Ανκούς Ντούτα πέρασε 603 νύχτες στο ξενοδοχείο Roseate House κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την εφημερίδα Indian Express, φουσκώνοντας τον λογαριασμό σε περίπου 71.000 δολάρια. Στη συνέχεια με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε να παραμείνει στο ξενοδοχείο ως τις 22 Ιανουαρίου 2022, δίχως να έχει πληρώσει δολάριο. Ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να εξαπατήσει ολόκληρο ξενοδοχείο για τόσο μεγάλο διάστημα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως. Πιθανότατα να έκανε απάτες με άλλους λογαριασμούς πελατών.

Ο απλήρωτος λογαριασμός ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόνο όταν έγινε έλεγχος στα αρχεία αρκετά αργότερα, με αποτέλεσμα ο «κακοπληρωτής» πελάτης να έχει γίνει «καπνός» και να εξαφανιστούν εντελώς τα ίχνη του. Μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο του ξενοδοχείου κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση εναντίον του επισκέπτη, του διευθυντή της ρεσεψιόν και πολλών άλλων μελών του προσωπικού που κατηγορούνται ότι έπαιξαν ρόλο στο «πιστόλι».

Ειδικότερα, το προσωπικό του ξενοδοχείου «φέρεται να παραποίησε και να διέγραψε μεγάλο αριθμό εγγράφων για λογαριασμό του εν λόγω επισκέπτη». Σύμφωνα με τις έρευνες, ο απατεώνας πιθανότατα να είχε βοήθεια από προσωπικό του ξενοδοχείου, αν και ακόμα δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί ονόματα. Στις 24 Μαΐου η υπόθεση τέθηκε για πρώτη φορά ενώπιον της αστυνομίας και τις τελευταίες μέρες τα τοπικά ΜΜΕ αρχίζουν να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα