Την έπαυλή της στο Λος Άντζελες αποφάσισε να πουλήσει η προσφάτως βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Έμα Στόουν, για τον ρόλο της ως Μπέλλα Μπάξτερ στην ταινία «Poor Things» του Γιώργο Λάνθιμου.

Η πολυτελής κατοικία ισπανικού στιλ βρίσκεται στο περιζήτητο Κόμστοκ Χιλς του Γουέστγουντ στο Λος Άντζελες και βγαίνει στην αγορά έναντι του ποσού των $ 3,995 εκατ., όπως επιβεβαίωσε το PEOPLE.

Χτισμένη το 1926, η έπαυλη των 3,276 στρεμμάτων διαθέτει, μεταξύ άλλων, τέσσερα υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια, καθώς και ένα ξεχωριστό ξενώνα με δικό του καθιστικό και κουζίνα.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Stone αγόρασε το σπίτι το 2019 και το ανακαίνισε. Πιθανότατα περνούσε χρόνο στο σπίτι με τον σύζυγό της, Dave McCary, καθώς ήταν αρραβωνιασμένοι στα τέλη του 2019. Το ζευγάρι καλωσόρισε επίσης την κόρη του, Louise Jean McCary, το 2021.

A living room with a green ceiling and a white fireplace.

Το σπίτι είναι εισηγμένο για λίγο κάτω από 4 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για την Στόουν.

Το 2022, καταχώρησε ένα σπίτι που της ανήκε στο Μαλιμπού για 4,295 εκατ. δολάρια, ανέφερε η Wall Street Journal. Σύμφωνα με το People, το σπίτι, το οποίο είχε θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, πωλήθηκε για 200.000 δολάρια πάνω από την τιμή που ζητήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: