Elvis: Το γραφικό μυθιστόρημα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στον ιστότοπο του Z2 Comics ή στο Amazon.com και θα κυκλοφορήσει σε τυπικές εκδόσεις με σκληρό εξώφυλλο και softcover Μια περιορισμένη deluxe έκδοση με σκληρό εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει επίσης και θα περιλαμβάνει μια βαλίτσα “μπλε σουέτ”, τρεις εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και έναν περιορισμένο δίσκο φωτογραφιών περιορισμένης έκδοσης του ντεμπούτου άλμπουμ του Presley. Μια υπερ-πολυτελής έκδοση θα συνοδεύεται από όλα αυτά, καθώς και μια εκτύπωση περιορισμένης έκδοσης giclee art και κάθε αντίγραφο θα υπογράφεται από τη δημιουργική ομάδα του βιβλίου.

Ως πρόγευση, το περιοδικό Rolling Stone παρουσιάζει ένα απόσπασμα.

Σε αυτό, ο έφηβος Έλβις και ένας φίλος του ακούν σε δισκοπωλείο ένα δίσκο. Είναι το πρώτο ροκ εν ρολ τραγούδι που ηχογραφήθηκε ποτέ, το «Rocket ’88» από τον Jackie Brenston και την μπάντα του, τους Delta Cats.
Στη συνέχεια χαζεύει σε βιτρίνα καταστήματος κοστούμια πρώτης ποιότητας και φανταχτερές Κάντιλακ.

Ρίχνει κλεφτή ματιά στο εσωτερικό ενός τζαζ κλαμπ της Μέμφις όπου κόσμος γλεντάει…

Σε μια άλλη σκηνή, ο Red West, που αργότερα έγινε ο έμπιστος φίλος του και σωματοφύλακάς του, τον σώζει από κάποιους νταήδες στο γυμνάσιο (ένας απ’ αυτούς είχε πάρει ψαλίδι κι ήταν έτοιμος να του κόψει το τσουλούφι).

Στην τελευταία σκηνή, ο Έλβις παίζει live για πρώτη φορά στον διαγωνισμό ταλέντων του γυμνασίου και ο φακός στρέφεται στον άνθρωπο που έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία στον φιλόδοξο νεαρό μουσικό, τον ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Sun Records, Sam Phillips.

ELVIS THE GRAPHIC NOVEL

Το «Elvis: The Graphic Novel» θα κυκλοφορήσει δεμένο και χαρτόδετο, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ, θα υπάρξουν επίσης μια σε περιορισμένα αντίτυπα deluxe δεμένη έκδοση και μια super deluxe έκδοση.

Διαβαστε: https://radar.gr/article/64045/to-proto-teyxos-batman-polithike-se-dimoprasia-enanti-22-ekatommyrion-dolarion

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.