Το «Ellen DeGeneres Show» έριξε αυλαία. Η συγκίνηση της Έλεν Ντε Τζένερις στην τελευταία εκπομπή. Τζένιφερ Άνιστον, Billie Eilish και Pink οι καλεσμένες.

Για την Ellen DeGeneres η τελευταία εκπομπή του «The Ellen DeGeneres Show» ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά από 19 χρόνια η Έλεν ΝτεΤζένερις έβαλε τέλος σε μια εκπομπή που δημιούργησε το δικό της φανατικό κοινό.

Στον εναρκτήριο μονόλογό της η Ellen DeGeneres αναφέρθηκε στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα σήμερα σε σχέση με το τι ίσχυε πριν από 19χρονια που η διάσημη Αμερικανίδα κωμικός ξεκίνησε την εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show».

«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε την εκπομπή, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή εγώ ήμουν διαφορετική» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου, δεν μπορούσα να πω “γκέι” στην τηλεόραση. Δεν μου επιτρεπόταν να πω “γκέι”. Δεν μπορούσα να πω “εμείς”, γιατί αυτό θα υπονοούσε ότι ήμουν με κάποια».

«Σίγουρα δεν μπορούσα να πω “η σύζυγος” και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω “η σύζυγος όλη την ώρα”» σημείωσε επίσης, με την κάμερα να εστιάζει στην Πόρσια ντε Ρόσι, τη σύζυγο της Έλεν Ντε Τζενέρις.

«Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου, επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Και εγώ τους είπα: “Εντάξει, τότε θα είμαι καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;» θυμήθηκε ακόμη.

Ο «τελευταίος χορός» της Έλεν ΝτεΤζένερις στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show»

Ολοκληρώνοντας τον μονόλογό της η διάσημη παρουσιάστρια κάλεσε τον DJ της, Stephen Boss (aka tWitch) να χορέψει μαζί της για τελευταία φορά. Οι δυο τους πέρασαν από το κοινό με το «Best of My Love» των The Emotions πριν καθίσουν μαζί στη σκηνή.

«Αν δεν σας πειράζει να το πω αυτό, η εκπομπή είναι μια αντανάκλαση του πώς μοιάζει στην πραγματικότητα ο κόσμος. Όχι αυτό που είναι στους τίτλους» είπε ο tWitch. Και πρόσθεσε: «Κοιτάς έξω και βλέπεις ανθρώπους διαφορετικών χρωμάτων,  θρησκειών, οτιδήποτε, όλοι δείχνουν αγάπη ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι επί 19 χρόνια και σε ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Τζένιφερ Άνιστον Billie Eilish και Pink στην τελευταία εκπομπή του «The Ellen DeGeneres»

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν η πρώτη καλεσμένη στο «The Ellen DeGeneres Show» πριν από 19 χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός έδωσε το παρών και στην τελευταία εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις. Συνολικά, εμφανίστηκε στην εκπομπή 20 φορές.

Η Άνιστον έδωσε δώρο στην Ellen DeGeneres ένα χαλάκι που έγραφε «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις». Ακολούθησε ένα μοντάζ με τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα Ντε Τζενέρις.

Η δεύτερη καλεσμένη ήταν η Billie Eilish, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή το 2018, όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ» θυμήθηκε η διάσημη τραγουδίστρια και συνθέτης. Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησες αυτήν την εκπομπή έναν χρόνο μετά τη γέννησή μου. Αυτό ήταν στο σπίτι μου συνεχώς. Κάθε μέρα. Πήγαινα στην κουζίνα και η μαμά μου θα σε παρακολουθούσε».

Τελευταία καλεσμένη ήταν η Pink. «Αυτό είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα για μένα γιατί σε γνωρίζω τόσο καιρό και έχεις δώσει νόημα σε τόσα πολλά στη ζωή μου, προσωπικά, αλλά και στη ζωή όλων» εξήγησε η τραγουδίστρια πολλών μεγάλων επιτυχιών όπως του «Just Like a Pill».

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να γίνω τραγουδίστρια γιατί ήθελα να μεγαλώσω και να αλλάξω τον κόσμο και να τον κάνω καλύτερο. Εσύ το έχεις κάνει με πολλούς τρόπους. Ίσως βοηθήσω τους ανθρώπους να βρουν τον πόνο τους. Εσύ βοηθάς τους ανθρώπους να βρουν τη χαρά τους».

Η Pink χάρισε στην Έλεν Ντε Τζένερις ένα σπιτικό προζύμι, κυάλια παρακολούθησης πουλιών, βελόνες πλεξίματος και ένα νήμα για να πλέκει στον ελεύθερο χρόνο.

Το αντίο της Ellen DeGeneres, ο καναπές και το κλείσιμο της τηλεόρασης

«Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό και το συνεργείο μου για άλλη μια φορά, αλλά το πιο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τη Mary (Connelly), τον Andy (Lassner) και τον Craig (Peralta)» δήλωσε η ΝτεΤζενέρις κλείνοντας την εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show»

Οι Connelly και Lassner είχαν αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της εκπομπής από το ντεμπούτο πριν 19 χρόνια, ενώ ο Peralta είναι επικεφαλής του προσωπικού της παρουσιάστριας για 25 χρόνια.

«Αν έχω κάνει κάτι τα τελευταία 19 χρόνια, ελπίζω να σας ενέπνευσα να είστε ο εαυτός σας. Ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας. Και αν κάποιος είναι αρκετά γενναίος για να σας πει ποιος είναι, να είστε αρκετά γενναίοι να τον υποστηρίξετε, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε. Το να σου δείχνει κάποιος ποιος είναι, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει κανείς ποτέ.

» Και ανοίγοντας την καρδιά και το μυαλό σας, θα είστε πολύ πιο συμπονετικοί. Και η συμπόνια είναι αυτό που κάνει τον κόσμο καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν σε αυτό το ταξίδι μαζί μου. Νιώθω την αγάπη και σας στέλνω και εγώ αγάπη. Αντίο» κατέληξε.