Τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θέλει απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται την Γεωργία στην Τούμπα (21:45, CosmoteSport 1, Open TV).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να φύγει με μία σημαντική ισοπαλία με την Ισπανία από την Γρανάδα και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την επιτυχία κόντρα στους Γεωργιανούς.

Ωστόσο, η ομάδα του Γουιλί Σανιόλ δεν είναι αμελητέα δύναμη, αφού με την Σουηδία και με την Ισπανία απέδειξαν ότι είναι σκληρό καρύδι και με τις δύο λύγισαν στα τελευταία λεπτά των συγκεκριμένων αγώνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τζον Φαν’τ Σιπ σκοπεύει να παρατάξει με επιθετικό σχήμα την Εθνική, με διάταξη 4-2-3-1 με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα βγάλει το άγχος από τους διεθνείς.

Την «γαλανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο και Γιαννούλη ή Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Κάρλος Ζέκα και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Μπακασέτα, Λημνιό ή Φορτούνη (δεξί εξτρέμ) και Μασούρα ή Μάνταλο (αριστερό εξτρέμ). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης ή ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Κυριακόπουλος, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Αλεξόπουλος, Τζόλης και Πέλκας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους Σοκολνίτσκι, Μπόνιεκ και τέταρτο τον Γκιλ.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.