Η Ελισάβετ Σπανού διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως αποκάλυψε πως θα μεγαλώσει μόνη της το πρώτο της παιδί, αφού αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, δήλωσε: «Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν περίεργοι, γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει. Γενικά, δεν είχα πράγματα που κινδυνεύσαμε εγώ και η μικρή».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την απόφασή της να χωρίσει με τον σύντροφό της. «Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί. Γαι να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει κι εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής, πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινε έγκυος, ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με φόβισε το πρώτο τρίμηνο, προσευχόμουν κι έλεγα “Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον χωρισμό της, εν μέσω της εγκυμοσύνης της. «Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική, γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά. Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου, όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: