Το Σαββατοκύριακο η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε μια συνέντευξη και μεταξύ των δηλώσεών της, ήταν μερικές για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, όσα εξέφρασε στον δημόσιο λόγο της, έφεραν έντονες αντιδράσεις.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη, την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως», είπε μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», προσέθεσε.

Ναταλία Γερμανού

H Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Είπε η Ελισάβετ: Όλοι μας δεν έχουμε αδυναμίες; Μα, όλοι έχουμε αδυναμίες, αρκεί οι αδυναμίες μας να μην είναι ποινικά αδικήματα»

«Αδυναμίες έχουν όλοι οι άνθρωποι, αρκεί να μην μας οδηγούν στο να βλάπτουμε τόσο τραυματικά άλλους ανθρώπους και να μην μας οδηγούν στην Δικαιοσύνη οι αδυναμίες μας», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Σαν εκπομπή οφείλαμε να ζητήσουμε από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να μας μιλήσει αν ήθελε. Δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα, και αυτό απολύτως σεβαστό είναι», σημείωσε επίσης.

https://www.youtube.com/watch?v=jHQllmmH9tY

Σπύρος Μπιμπίλας

Από την πλευρά του λοιπόν, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», αναφέροντας πως ήταν στις πυρόπληκτες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια και τονίζοντας πως «αναγκάστηκα να τη δω γιατί με πήραν πολλοί τηλέφωνο, δεν το ήξερα».

Σημείωσε ότι «ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί η ίδια στον τρόπο που τοποθετήθηκε. Ετσι νομίζω. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

https://www.youtube.com/watch?v=4yEU-EEHxcM

Πασχάλης Τσαρούχας

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αντέδρασε στις δηλώσεις της ηθοποιού με μια ανάρτηση του στο Facebook ρίχνοντας τα βέλη του στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Μια σκέψη: Αντί τα κανάλια να κόβουν τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς-κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι και συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές-κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται», έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια έδειχνε έκπληκτη με όσα άκουσε και ανέφερε το εξής: «Το θέμα για εμένα πια είναι τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, συγγνώμη που το λέω έτσι απλά. Τι έπαθε;».

«Δεν έγινε συγκεκριμένη ερώτηση, ήθελε μόνη της να το πάει εκεί, ήθελε μόνη της να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για εμένα εκεί είναι η ουσία. Βγήκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και να πει «τι θα κάνουμε παιδιά, θα τον κρεμάσουμε κιόλας;», είπε η Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε: «Και μιλάμε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πραγματικά είναι μέσα στις καρδιές μας. Για αυτό πέσαμε από τα σύννεφα και έχει στηρίξει γυναίκες».

https://www.youtube.com/watch?v=Wih7_feGDSg

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στις δηλώσεις της απάντησε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος έχει τοποθετηθεί και στο παρελθόν για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εκανε λοιπόν, μια σχετική με το θέμα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Είναι αδυναμία, μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον μα δεν ήσαστε στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες, δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… Οχι, εσείς καθίστε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Τζώρτζη

Και η ηθοποιός Ελενα Τζώρτζη πήρε θέση για όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και, μέσα από τον αέρα του «Πρωινού», είπε πως «αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Μπορεί ιδιωτικά κάποιος, επειδή έχει μία συμπάθεια σε ένα πρόσωπο, να έχει τις δικαιολογίες μέσα του για το τι μπορεί να τον έφερε σε αυτή τη θέση».

«Όμως δημόσια είναι απαράδεκτο. Είναι απαράδεκτο για τα θύματα και για το σινάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν κλάδο ολόκληρο βιαστές. Εν δυνάμει βιαστές. Για όνομα του Θεού».

https://www.youtube.com/watch?v=qzi1A3tl6eE