Αίσιο τέλος είχε η ομηρεία των τεσσάρων ναυτικών του πλοίου Agisilaos (IMO: 9315745) που βρίσκονταν στα χέρια των πειρατών από τις 29 Νοεμβρίου 2020.

Η Capital Ship Management Corp., ιδιοκτήτρια του ελληνόκτητου πλοίου επιβεβαίωσε ότι και οι τέσσερις «απελευθερώθηκαν, μετά το περιστατικό ασφαλείας στο πλοίο που έλαβε χώρα στις 29 Νοεμβρίου 2020.

Και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή και θα υποβληθούν σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις σήμερα. Θα ενημερωθούν από τις τοπικές αρχές και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους, όπου θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την πλήρη υποστήριξή της εταιρίας».

Η Capital Ship Management ευχαρίστησε όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση και εξασφάλισαν την απελευθέρωσή τους, διευκρινίζοντας ότι «λόγω της ευαίσθητης φύσης του συμβάντος, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις».

Αναλυτικά, η εταιρεία ανακοίνωσε:

Η Capital Ship Management Corp.είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Agisilaos (IMO: 9315745) απελευθερώθηκαν, μετά το περιστατικό ασφαλείας στο πλοίο που έλαβε χώρα στις 29 Νοεμβρίου 2020.

Και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή και θα υποβληθούν σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις σήμερα. Θα ενημερωθούν από τις τοπικές αρχές και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους, όπου θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την πλήρη υποστήριξή της εταιρίας.

Η Capital Ship Management θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους ενεπλάκησαν στην εξασφάλιση της απελευθέρωσής τους.

Σύμφωνα με την εταιρία λόγω της ευαίσθητης φύσης του συμβάντος, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις.