Για τη μάχη της με τα κιλά και την εικόνα της μίλησε σε συνέντευξή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η ερμηνεύτρια μίλησε στο περιοδικό «Vita» και ανέφερε τη διαδικασία που πέρασε για να χάσει 50 κιλά. «Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου. Μπήκα στη διαδικασία να χάσω βάρος, το έκανα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν αισθάνομαι δυνατή, επειδή το πέτυχα. Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει στην εφηβεία της.

«Δεν μου αρέσει λέξη bullying, γιατί έχει γίνει της μόδας. Όλοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το να μας κάνουν οι γύρω μας κριτική με περισσότερη αγένεια. Η αγένεια με ενοχλεί, είτε έχει επίκεντρο εμένα, είτε σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Τέλος, αποκάλυψε πόσο καιρό της πήρε να χάσει τα κιλά που ήθελε. «Δύο χρόνια τουλάχιστον. Συνέχισα και μετά να προσέχω. Προσπαθώ να συντηρούμαι στα κιλά που με κάνουν να νιώθω καλά. Ήθελε τεράστια πειθαρχία για να τα χάσω, αλλά όντως άλλαξε η ζωή μου. Ένιωσα καλύτερα και άρχισαν να μου αρέσουν άλλες γεύσεις», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: