Δυόμιση χρόνια μετά τον γάμο τους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην ζωή τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο, μιας και εξακολουθούν να έχουν εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χώρια, είχαν αρχίσει να διασπείρονται από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια σχετικά με αυτό.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η γνωριμία τους

Σε μπαρ στο Χαλάνδρι έγινε η πρώτη συνάντηση και η πρώτη γνωριμία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου.

Ο δικηγόρος πήγε να συναντήσει την καλή του φίλη, Σάννυ Μπαλτζή που τον κάλεσε στο μαγαζί που διατηρεί στην περιοχή. Μαζί της όμως βρισκόταν εκεί και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ μαζί κουβεντιάζοντας και την επομένη ξανασυναντήθηκαν, μέχρι που έφυγαν παρέα για τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, για να καταλήξουν αστραπιαία, μέσα σε ελάχιστους μήνες, να παντρεύονται.

Τον Οκτώβρη του 2020, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόφασή τους να παντρευτούν στις Σπέτσες.

Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

 

Διαβάστε περισσότερα