Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι θα ολοκληρωθεί πρόωρα η εκπομπή, «MEGA Καλημέρα», λόγω των Ευροεκλογών.

Ο Τάκης Χατζής σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είχα ένα ρεπορτάζ πριν τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε γίνει μία προσέγγιση στην κυρία Ελεονώρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Μαθαίνω ότι 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;».

Η παρουσιάστρια απάντησε στα παραπάνω: «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος – πόσο ωραία τα λέω – του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα, δε θα πούμε κάτι άλλο και τα υπόλοιπα εν καιρώ».

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους συναδέλφους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, μετά την είδηση ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται.

Και στην συνεχεία, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε: «Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα μέσα από το βήμα του σταθμού. Όχι σε συνεντεύξεις στημένες ή μη στημένες, στα λεγόμενα πεσίματα που λέμε εμείς. Όντως χθες με απόφαση του σταθμού, που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μάς ανακοινώθηκε ότι για φέτος το Mega Καλημέρα ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου λόγω των απαιτήσεων των Ευρωεκλογών».

Διαβάστε ακόμη: