Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» για τα νούμερα τηλεθέασης, τα επαγγελματικά της σχέδια, τους σεφ στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Όσον αφορά το άγχος και τα νούμερα τηλεθέασης, η Ελένη Ψυχούλη είπε: «Λένε ότι η τηλεόραση είναι η πιο αγχωτική δουλειά, όμως εμένα δεν με στρέσαρε. Δεν έβλεπα ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης, τα θεωρώ ηλιθιότητα. Μπορεί σε όλη μου τη ζωή να έχω δει τρεις φορές νούμερα, δεν ξέρω πώς είναι αυτά. Στον τομέα μου δεν έπαιζε ρόλο η τηλεθέαση και ποτέ δεν έκανα αυτού του είδους την τηλεόραση. Αυτού του είδους την τηλεόραση δεν θα την έκανα ποτέ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια ενδεχόμενη τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ: «Κάνω κάποιες συζητήσεις τώρα με την ΕΡΤ για εκπομπή, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, αλλά δεν θα είναι γαστρονομικό. Θέλω και μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι εκπομπή και θα αφορά τις γυναίκες. Θα είναι εβδομαδιαία εκπομπή και θα την παρουσιάζουμε με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη».

Τέλος, για τη δήλωση του Γιώργου Παπακώστα ότι «10 λεπτά μαγειρικής σε εκπομπή δεν φτάνουν», η Ελένη Ψυχούλη σχολίασε: «Να αγιάσει το στόμα του Γιώργου Παπακώστα. Η μαγειρική και ο σεφ κακοποιούνται στις εκπομπές. Οι εκπομπές δεν δίνουν χρόνο ούτε στον μάγειρα να εκφραστεί, ούτε στη συνταγή να εξελιχθεί σωστά. Αν το πληρωνόμουν ναι, θα πήγαινα να κάνω αυτό το 10λεπτο σε εκπομπή».

Διαβάστε ακόμη: