Η Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει από τη βίλα στα Μελίσσια στο διαμέρισμα της Κηφισίας σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η παρουσιάστρια, από ότι φαίνεται, πήραν την απόφαση να φύγουν από τα Μελίσσια όπου έμεναν τα τελευταία χρόνια.

Μετακομίζει στην Κηφισίας η Ελένη Μενεγάκη

Οι φωτογράφοι είχαν εντοπίσει το ζευγάρι έξω απ’ το καινούργιο τους σπίτι πριν λίγες εβδομάδες, να επιβλέπουν την πορεία των εργασιών αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί την μετακόμιση.

Παρόλο που οι περισσότεροι πίστεψαν πως το οίκημα προοριζόταν για εκμετάλλευση, τελικά το συγκεκριμένο διαμέρισμα πρόκειται να γίνει η νέα στέγη του ζευγαριού.

Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων σε μία ήσυχη γειτονιά στην Κηφισιά. Έχει όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή και αναμένεται να είναι έτοιμο σε λίγους μήνες.

Το διαμέρισμα στο οποίο μετακομίζει η Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη: Πουλάει την βίλα στα Μελίσσια και...μετακομίζει

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφού η Ελένη Μενεγάκη μετακομίσει στο νέο σπίτι στη Κηφισιά, η βίλα στα Μελίσσια θα πωληθεί ώστε να λάβει το μερίδιό του και ο Γιάννης Λάτσιος που αυτή τη στιγμή ζει σε νοικιασμένη μεζονέτα στην Εκάλη μαζί με τον γιό τους Άγγελο.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας, στενός φίλος με τον πρώην σύζυγό της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Λάτσιο αποκάλυψε ότι ο μεγάλος της γιος δεν θα «ακολουθήσει» στο νέο τους σπίτι καθώς θα πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει: «Ο Άγγελος Λάτσιος θα πάει του χρόνου να σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.