Στους τίτλους αρχής της εκπομπής είδαμε παλιές και νέες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και στη συνέχεια η παρουσιάστρια, πιο λαμπερή από ποτέ, καλωσόρισε τους τηλεθεατές, φορώντας ένα κατακόκκινο midi φόρεμα.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε ξανά μαζί και θα σας έχω ξανά στη ζωή μου. Αν θυμάμαι καλά, τόσο νωρίς είναι η πρώτη φορά…

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα στα κόκκινα - Το εντυπωσιακό στούντιο - κήπος, η αμηχανία και η συγκίνηση

Όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας. Μαζί με τα δικά μου σχέδια, έβλεπα και αυτά του Mega. Χαίρομαι πολύ που είμαι και εγώ μέσα σε αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι θα περπατάμε μαζί τα μεσημέρια. Σημασία έχει να ξέρετε πως εμείς θα είμαστε εδώ.

Αυτό που αισθανόμουν έναν χρόνο που καθόμουν στο σπίτι μου, είναι να είμαι πάντα το φωτεινό σας χαμόγελο. Αυτή τη γλύκα θέλω μέσα στο μεσημέρι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Mega, γιατί όταν κάναμε την πρώτη συζήτηση με άφησαν ελεύθερη να κάνω αυτό που έχω μάθει. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου έδωσαν τους κατάλληλους ανθρώπους. Καλό ξεκίνημα σε όσους έχουν ξεκινήσει. Είδα όλες τις καινούργιες πρεμιέρες, όλων των καναλιών. Να έχουμε μια όμορφη σεζόν και να είμαστε όσο πιο κοντά στους τηλεθεατές» είπε, μεταξύ άλλων, στα πρώτα της λόγια η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη

Αμέσως μετά στο πλατό ήρθαν και οι συνεργάτες της, η σταθερή αξία Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Γιάννης Μούτσος και ο Σάββας Πούμπουρας.

Σημειώνεται πως η Ελένη Μενεγάκη επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Σεβόμενη όμως το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, ανέβαλε την προγραμματισμένη πρεμιέρα της για σήμερα, ύστερα από έναν περίπου χρόνο αποχής από την τηλεόραση για να ξεκουραστεί.