Το επόμενο βήμα στην σχέση τους φαίνεται να αποφάσισαν να κάνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News το ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του, αποφάσισε να αγοράσει ένα υπερπολυτελές σπίτι στην περιοχή της Βάρκιζας.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, μετά την επανασύνδεσή τους το περασμένο φθινόπωρο και παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει στη σχέση τους η πανδημία του κορωνοϊού προετοιμάζονται για το κοινό τους μέλλον με το νέο τους σπίτι στην Βάρκιζα.

Την περασμένη Τρίτη, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση του σπιτιού, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Φουρέιρα – Μποτία: Το νέο τους σπίτι στην Βάρκιζα έχει όλες τις ανέσεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πέρα από ευρύχωρο, το συγκεκριμένο σπίτι διαθέτει χώρο για τις συλλογές από ρούχα και παπούτσια της τραγουδίστριας, ειδικό χώρο για την προετοιμασία των απαιτητικών χορογραφιών της καθώς και στούντιο ηχογραφήσεων. Το πολυτελές οίκημα διαθέτει επίσης και ειδικό χώρο για τις προπονήσεις του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει όλες τις ανάγκες του ζευγαριού.

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία αγόρασαν σπίτι στην Βάρκιζα

 

Διαβάστε επίσης την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτοντας για τα παιδικά της χρόνια, τις πλαστικές, τον Αλμπέρτο Μποτία κι όχι μόνο:

https://radar.gr/article/71385/eleni-foyreira-ta-paidika-xronia-stin-alvania-to-bullying-stin-ellada-oi-plastikes

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.