Στη σκηνή των φετινών μουσικών βραβείων του MAD εμφανίστηκαν μαζί η Ελένη Φουρέιρα, η drag queen Chraja, καθώς και μέλη από το House of Kareola, σε μια σημαντική στιγμή για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Το θέαμα, όπως σχολίασε και κάποιο άτομο σε Instagram story στον λογαριασμό του House of Kareola, ήταν «ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ» ενώ ένα άλλο άτομο λέει: «Όταν ακούς Ghraja στην TV και σκάει σύσσωμο το House of Kareola θα πάθω ανεύρυσμα από τη χαρά!».

Η σημασία του εν λόγω performance στα φετινά MAD είναι, αν μη τι άλλο μεγάλη και σημαντική, αν σκεφτεί κανείς ότι η ελληνική τηλεόραση έχει αποτελέσει εδώ και δεκαετίες ένα πλαίσιο που γκέι και γενικότερα ΛΟΑΤΚΙ σκηνές ήταν μη αποδεκτές και λογοκρίνονταν έντονα.

Η Ελένη Φουρέιρα, λίγο μετά την προβολή των βραβείων, θέλησε να ευχαριστήσει τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν μαζί της στη σκηνή, αναφέροντας: «Ήταν χαρά μου που εμφανίστηκα με αυτούς τους απίστευτα ταλαντούχους καλλιτέχνες και είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στην τηλεόραση το πρώτο ελληνικό ballroom. Σας ευχαριστώ που φωτίσατε το σόου μου!»