Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να ακύρωσε όλες τις συναυλίες της για λόγους υγείας αλλά η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να απολαμβάνει την επικοινωνία της με το κοινό της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στο Ιnstagram στιγμιότυπα ανάμεσα στην ίδια και τους φαν της.

Στη τελευταία ανάρτηση που έκανε μέσα από το προφίλ της, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε ένα βίντεο, με σκοπό να δείξει την αγάπη της στον κόσμο που τη στηρίζει. Το κλιπ είναι από μία συναυλία της, στην οποία οι φαν φωνάζουν συνθηματικά «Έρχεται η Φουρέιρα». Εκείνη συγκινημένη θέλησε να τους ευχαριστήσει. Αφού γονάτισε στη σκηνή και υποκλίθηκε στο κοινό της, είπε: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ».

Δείτε την ανάρτηση της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έγκυος όλο και φουντώνουν

Η ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της Ελένης Φουρέιρα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο κοινό της. Άλλοι υπέθεσαν ότι νοσούσε από κοροναϊό και άλλοι ότι περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και να δώσει λεπτομέρειες ωστόσο, μία ανάρτηση που έκανε η Soula Glamorous περί εγκυμοσύνης έριξε λάδι στη φωτιά.

Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A που ένας ακόλουθος της την ρώτησε τι συμβαίνει τελικά με την Φουρέιρα, με την ίδια να απαντάει «Μωρό μάλλον».

Tο απόγευμα της Τετάρτης (3/8) η εκρηκτική τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ολόσωμες φωτογραφίες από τις διακοπές της, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μακρύ κολλητό φόρεμα, ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Η κοιλίτσα της μάλιστα είναι λίγο φουσκωμένη. Λέτε να ανακοινώσει τα ευχάριστα;

«Μέσα στο μπλε», έγραψε μόνο στη λεζάντα της .

Δείτε την ανάρτηση της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)