Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες όπου ποζάρει με το κίτρινο μπικίνι της και «έριξε» το Instagram με τις πόζες της.

Η γνωστή και πετυχημένη τραγουδίστρια πόζαρε με το σέξι μαγιό της σε φουσκωτό στην Τζιά και «τρέλανε» το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τις αναρτήσεις της απολαμβάνοντας το καλοκαίρι της. Οι πότε ανέμελες και πότε σέξι πόζες της στο φουσκωτό, στάθηκαν η αφορμή για να συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Εξάλλου, η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, με την ίδια να ευχαριστιέται τις καλοκαιρινές της διακοπές μετά το τέλος του «House of Fame» και των υποχρεώσεών της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα σημείωσε μια ακόμη επιτυχία με το τραγούδι «Μπορεί» που ερμηνεύει μαζί με τον Mad Clip, βρέθηκε στην Τζιά μαζί με φίλους, αλλά και με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν δημοσιεύσει πρόσφατα κοινή φωτογραφία τους για πρώτη φορά.

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν, διασκέδασε μαζί με την παρέα της στο όμορφο νησί και φωτογραφήθηκε με το μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι της, το οποίο αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της.

Και τώρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό παύουν να ισχύουν ή τροποποιούνται ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, με την Ελένη Φουρέιρα να βλέπει την καριέρα της εκτοξεύεται μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision πριν από τρία χρόνια περίπου.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, τη συνέντευξη του «Mr Panik» και κριτή του House of Fame, Γιώργου Αρσενάκου φιλοξένησε το τεύχος του περιοδικού «OK!» και η εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε παρουσιάσει μέρος αυτής, στην οποία ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε απαντώντας σε ένα… αιώνιο ερώτημα των Eurofans, τον λόγο για τον οποίο η ΕΡΤ δεν έστειλε την Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

«Περάσαμε από σαράντα κύματα, για τρία χρόνια προσπαθούσαμε με ανάθεση, εθνική επιλογή, επιλογή τραγουδιού από το κοινό. Όμως, παρότι δεν μας το είπαν ποτέ ευθέως, η αιτία που δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα, ήταν η φημολογία για την καταγωγή της».