Η τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, μετακομίζοντας κάτω από την ίδια στέγη. Αν και έχουν επιλέξει να είναι διακριτικοί, κρατώντας την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όλοι κάνουν λόγο για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

 

Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα σήμερα ξάφνιασε τους θαυμαστές της αναρτώντας -επιτέλους- μία φωτογραφία στην αγκαλιά του αγαπημένου της, συνοδεύοντας την με δύο καρδιές. Όπως ήταν φυσικό… τα likes έπεσαν «βροχή».

Οι δυό τους μετά την επανασύνδεση είναι αχώριστοι, βέβαια έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ, συνοδευόμενο με σπάνιες κοινές εξόδους. Τη σχέση τους χαρακτηρίζει ο αλληλοσεβασμός και η έμπρακτη υποστήριξη. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από την ανάρτηση του Μποτία, ο οποίος θέλησε να εκφράσει δημόσια την στήριξή του στην συντροφό του, με αφορμή το νέο της τραγούδι. Σημειώνεται πως ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.