Έλενα Τσαγκρινού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Dj Stephan, όπως αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου με ανάρτησή της στο Ιnstagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα βίντεο από το υπερηχογράφημα και έγραψε: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι».

Και πρόσθεσε: «Εγώ και ο Κώστας περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε».

Στο τέλος, ολοκλήρωσε την ανάρτησή της γράφοντας: «Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε… κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες… Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα “αποβολή” και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας».

Δείτε την ανάρτηση

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει από την αρχή της σχέσης του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephan (@djstephan__)

«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου. Κάποια στιγμή θα μας δείτε στην εκκλησία. Είναι στα σχέδια μας ένα παιδάκι» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Τον Ιούλιο του 2023, ήρθε και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς ο τράπερ έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του σε κλαμπ στον Πειραιά μπροστά σε πλήθος κόσμου.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο. Όταν είπε το «ναι» ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτά.

Διαβάστε ακόμη: