Καλεσμένη στην εκπομπή «The Break» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Νοεμβρίου η Έλενα Τοπαλίδου.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε στη Βάσω Λασκαράκη για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Να σημειώσουμε πως ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο.

Έλενα Τοπαλίδου: Η ημέρα που ο Νίκος Κουρής της… ανακοίνωσε ότι παντρεύονται

«Κοιτάζεις τον άλλον άνθρωπο και ανακαλύπτεις πράγματα, κάποια από αυτά δεν είχες επιτρέψει στον εαυτό σου να τα επεξεργαστεί όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά μετά από χρόνια ανακαλύψαμε πράγματα που δεν καταλάβαινε ο ένας στον άλλον. Έτσι έγινε… Ήταν σαν να πατήσαμε μια έναρξη. Ήρθε ο Νίκος μια μέρα και μου είπε: ”Έλενα έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Με τον γάμο βλέπω πράγματα στον Νίκο που δεν τα είχα προσέξει πριν.

Με το νυφικό ασχολήθηκε μόνος του και αλήθεια δεν μου το έδειξε. Μετά το είδα. Έκανα μόνη μου τα δικαιολογητικά για τον γάμο, ήταν η πιο αστεία μέρα της ζωής μου. Είχε πει ότι θα το κάνει εκείνος και ήθελα να το κάνω εγώ ως δώρο γενεθλίων. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Μου φαίνεται κοσμογονικό να πρέπει να βρω τόσα χαρτιά. Τα μάζεψα όλα, χωρίς να το περιμένω», αποκάλυψε η Έλενα Τοπαλίδου.

Έλενα Τοπαλίδου: Η συγκίνηση του γιου τους, Πέτρου

«Ο γιος μας, Πέτρος, συγκινήθηκε πάρα πολύ. Του είπαμε ότι θα με συνοδεύσει αυτός γιατί έχασα τον μπαμπά μου πέρυσι. Ο θάνατος του πατέρα μου με έκανε να κοιτάξω και να αναθεωρήσω για πολλά», πρόσθεσε η Έλενα Τοπαλίδου.

Έλενα Τοπαλίδου – Νίκος Κουρής: Γιατί παντρεύονται στις 12 Δεκεμβρίου

Επίσης, λίγο πριν τον γάμο τους, ο Νίκος Κουρής μίλησε στην Real Life και την Κορύνα Μαντάγαρη, αποκαλύπτοντας: «Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό. Άλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Έλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς. Η συγκεκριμένη μέρα, όμως, μας βολεύει γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ.

Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας».

Διαβάστε ακόμη: