Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος. Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, όπως έγραψε αποκλειστικά ο Γιάννης Κουρτάκης στα Parapolitika.gr.

«Ο καλός πληροφοριοδότης μου με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν τη μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δήμο Αθηναίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, που υπογράφεται από τον εκδότη των «Παραπολιτικών».

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και η σχέση τους έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022 με δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, όπου βλεπόντουσαν συχνά κι εκεί ήρθαν πιο κοντά. Στις 20 Απριλίου του 2023 έκλεισαν ένα χρόνο μαζί, ενώ η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν στη Θεσσαλονίκη, στην… έδρα της Έλενας Ράπτη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης. Φέτος έκαναν μαζί Πάσχα στη Μύκονο, απ’ όπου ο Γιάννης Μπρατάκος δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς του στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», ο γάμος ήταν πολιτικός κι έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο δήμο Αθηναίων, με μάρτυρες πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ήταν ο τελευταίος γάμος που τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης ως δήμαρχος Αθηναίων. Μάλιστα, ο κ. Μπακογιάννης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που έκανε εκείνος το γάμο, καθώς είναι πολύ καλός φίλος και των δύο.

Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε κανείς να μάθει τίποτα. Άλλωστε, η Έλενα Ράπτη μας έχει συνηθίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: