Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και ανάμεσα στα θέματα που σχολίασε ήταν και σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

Η booker μοντέλων είπε πως η αγάπη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σχέση τους, ενώ αποκάλυψε τα συναισθήματά της μετά το «διαζύγιό» τους.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Η Ηλιάνα δεν ήταν σχέση τηλεόρασης ήταν σχέση από τα γενοφάσκια μας. Βοήθησε πολύ η αγάπη και η αυταπάρνηση και όταν αγαπάς κάποιον πολύ είναι φυσιολογικό να θες και να τον δεις να ανεβαίνει ψηλά».

Για τα συναισθήματά της μετά το τέλος της συνεργασίας τους ανέφερε: «Άνθρωπος είμαι, δεν θα το παίξω αγία. Είναι τα φυσικά ανθρώπινα συναισθήματα και θυμώνω και κακιώνω και κλαίω και χαίρομαι».

«Η Ηλιάνα είναι οικογένειά μου» είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες η Έλενα Χριστοπούλου

Τον Απρίλιο του 2024, σε ερώτηση για τη σχέση που διατηρεί με το γνωστό μοντέλο, είχε αναφέρει: «Δεν θα απαντήσω αν δεν είναι καλές οι σχέσεις μας με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι οικογένειά μου, οπότε… Η Ηλιάνα είναι αυτή που είναι, είναι ένα κορίτσι ταλαντούχο και ένα κορίτσι που προσπαθεί και παλεύει».

Πριν λίγες ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλήθηκε να σχολιάσει στις τηλεοπτικές κάμερες τη δηλώση της Έλενας Χριστοπούλου πως η αγάπη της με πρώην συνεργάτες της δεν τελειώνει, όταν τελειώνει η συνεργασία τους. Το μοντέλο απάντησε με ένα απλό ok.

Διαβάστε ακόμη: