Παρότι η έννοια του ψηφοδελτίου Επικρατείας έχει βαρέως κακοποιηθεί από όλα τα κόμματα –καθώς αρκετοί αρχηγοί το χρησιμοποιούν για να διορίσουν στη Βουλή κολλητούς τους και όχι προσωπικότητες κύρους και αποδοχής- υποτίθεται ότι όποιος τιμάται από τον αρχηγό ενός κόμματος με μία θέση στην εν λόγω λίστα, δίνει την μάχη για το κόμμα.

Ειδικά αν η θέση αυτή είναι εκλόγιμη, οπότε έχει και έναν λόγο παραπάνω να τιμήσει την εμπιστοσύνη του αρχηγού και να προσπαθήσει να την «ανταποδώσει».

Ωστόσο, στην περίπτωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα είναι περίεργα, αφού το τελευταίο που κάνουν οι εκεί υποψήφιοι είναι να δώσουν τη μάχη των εκλογών.

Η δε απογοήτευση στην Κουμουνδούρου γι’ αυτό περισσεύει.

Δεν είναι μόνο η διαρκής απουσία του Όθωνος Ηλιόπουλου, ούτε οι… μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού εμφανίσεις της εκπροσώπου Πόπης, που υποτίθεται ότι θα «άλωνε» τα κανάλια.

Έντονη ενόχληση πιάνουν οι «κεραίες» μας και αναφορικά με την Έλενα Ακρίτα, η οποία αν και θα μπορούσε να κάνει δουλειά σε κανάλια και ραδιόφωνα, επιλέγει μόνο να κάνει αναρτήσεις άκοπες και χωρίς αντίλογο από την σελίδα της στο facebook.

Η ενόχληση έχει φτάσει πολύ ψηλά στους… ορόφους της Κουμουνδούρου, αλλά πλέον, είναι αργά για δάκρυα, πρόεδρε Αλέξη.

Διαβάστε περισσότερα