Η χθεσινή καταιγίδα στο Βόλο που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η θεσσαλική πόλη για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα και ολονύχτιες επιχειρήσεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δεκάδων πολιτών έχει ήδη τις πρώτες της συνέπειες, ως προς τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα, αφαίρεσε από το πρωί την θεσσαλική πόλη από το «κουπόνι» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι βέβαια γιατί οι εκλογές αναβλήθηκαν !

Ο λόγος είναι προφανής αν ληφθούν υπόψη οι αποδόσεις που πρόσφερε για τα αποτελέσματα στο δήμο μέχρι χθες : Ο νυν δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος εμφανιζόταν ως το απόλυτο φαβορί με απόδοση για την εκλογή του στο 1,01 , που σημαίνει ότι αν κανείς στοιχημάτιζε 100 ευρώ θα λάμβανε ως επιστροφή 101, δηλαδή τίποτε!

Αντίθετα τυχόν εκλογή του δεύτερου υποψήφιου Νίκου Παπαπέτρου πρόσφερε απόδοση 7 προς 1 και του τρίτου Απόστολου Ριζόπουλου 30 προς 1.

Από την ίδια εταιρία αποσύρθηκε και το ενδεχόμενο εκλογής δημάρχου από τον πρώτο γύρο κατά το οποίο η εκλογή απέδιδε 1,5 προς ένα, ενώ η μη εκλογή 6,2 προς ένα.

Υποθέτουμε ότι οι ειδικοί στο στοίχημα έσπευσαν χθες το απόγευμα μετά τις πρώτες ενδείξεις νέας πλημμύρας να τοποθετήσουν τα στοιχήματα τους για το δήμο Βόλου, και η εταιρία μπροστά το ενδεχόμενο σοβαρών επιστροφών απέσυρε τα δύο στοιχήματα !

Στα αξιοσημείωτα ότι από το σύνολο των 13 περιφερειών της χώρας της ίδιας εταιρίας, για τις οποίες υπάρχει η δυνατότητα στοιχηματισμού απουσιάζει η περιφέρεια Θεσσαλίας.

Διαβάστε ακόμη: