Στη Νίκαια ψήφισε το πρωί της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στο β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ- Παπανδρέου: «Όλοι στις κάλπες να ψηφίσουν»

«Την περασμένη Κυριακή, με τη μεγάλη συμμετοχή, στείλαμε το μήνυμα ελπίδας για μια παράταξη μεγάλη, δημοκρατική, ευεργετική για τον τόπο. Σήμερα όλοι οι δημοκράτες (προσέρχονται) στις κάλπες. Καλούμαστε να επιλέξουμε μια ισχυρή ηγεσία με ισχυρή φωνή στη Βουλή για ισχυρή Ελλάδα και μια κοινωνία δίκαιη και πράσινη. Αύριο έχουμε πολύ δουλειά. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την Ελλάδα της προκοπής, της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου ζητά παράταση της εκλογικής διαδικασίας

Το βράδυ τα αποτελέσματα

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα θα γίνουν γνωστές με το κλείσιμο της κάλπης, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναμένεται η πρώτη ενσωμάτωση, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής. Με δεδομένο το γεγονός ότι οι υποψήφιοι στον δεύτερο γύρο είναι μόνο δύο, τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν πολύ νωρίς το βράδυ της Κυριακής, ενώ εκτιμήσεις στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία θα γίνονται ακόμη και μετά το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο να επιτρέπεται η δημοσίευσή τους.