Οι εκλογές στην ΕΠΟ πλησιάζουν χωρίς όμως ακόμα να έχει προκύψει κάποια συναινετική υποψηφιότητα, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο εκλεκτός της κυβέρνησης, πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Ο Ζαγοράκης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι πρόεδρος «γλάστρα» και να άγεται και να φέρεται από τις ορέξεις του κάθε παράγοντα και των συνεργατών του που θα έχουν τον έλεγχο της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες με την πρώτη ευκαιρία ο Ζαγοράκης θα επισκεφτεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον ενημερώσει για τις επαφές που είχε, το αδιέξοδο που διαπίστωσε και να εκφράσει την επιθυμία να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ.

Το Μαξίμου έχει πληροφορηθεί τις εξελίξεις και ετοιμάζει το εναλλακτικό σχέδιο. Το plan b περιλαμβάνει το όνομα του Ντέμη Νικολαΐδη ή για να ακριβολογούμε επαναφέρει το όνομα του Ντέμη. Όπως είναι γνωστό η αρχική πρόθεση της κυβέρνησης ήταν η υποψηφιότητα Νικολαΐδη, όμως ο Ντέμης αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Στόχος είναι να βολιδοσκοπηθεί εκ νέου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει διοικητική εμπειρία, και να γίνει μία προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που διαπιστώθηκε στις συζητήσεις με το Big4. Το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα πειστεί να πει το «ναι» ο Ντέμης. Κάτι τέτοιο, με μια πρώτη ανάγνωση, φαίνεται δύσκολο και η κυβέρνηση κινδυνεύει να βρεθεί προ αδιεξόδου…

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.