Η κυβερνητική απόφαση για χορήγηση προπληρωμένης κάρτας (Freedom Pass) στην ηλικιακή ομάδα 18-25 ετών, λειτουργώντας ως κίνητρο για τον άμεσο εμβολιασμό τους, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, είναι η ανάρτηση ενός στελέχους του κυβερνώντος κόμματος και συγκεκριμένα του Αργύρη Παξινού, ( και μάλιστα υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και στενού συνεργάτη του Γρηγόρη Κωνσταντέλου)  οποίος ανήρτησε στο Instragram εικόνα που αναγράφει το εξής:

«Όσοι έχουν ηλικία 50 έως 60 ετών και εμβολιαστούν, θα λάβουν δωροκάρτα αξίας 200 ευρώ για προβατίνα και άφθονο κρασί».

Ο κ. Παξινός, παρασυρμένος από τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να προχώρησε στην εν λόγω ανάρτηση. Αν θα το λάβουν ως χιούμορ ή ως αιχμή κατά της κυβέρνησης στην Πειραιώς (και του πρωθυπουργού προσωπικά καθώς ο κ. Παξινός χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανάρτηση), μένει να το δούμε προσεχώς.

Ποιος είναι ο Αργύρης Παξινός

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και δημοσιογραφία. Ασκεί τη δημοσιογραφία με αποκλειστικό αντικείμενο την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1995. Έχει διατελέσει συντάκτης, εκδότης μηνιαίας εφημερίδας στα νότια προάστια της Αθήνας και σύμβουλος επικοινωνίας στο Δήμο Αγίου Στεφάνου το 2005 – 2006. Σήμερα, είναι σύμβουλος επικοινωνίας και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Γραμματέας της ΕΚΟ Επαγγελματιών και Βιοτεχνών της Νέας Δημοκρατίας από το 2011.

Οσμή σκανδάλου με φόντο την «Ιερή Διαπλοκή»!