H δημοφιλής ηθοποιός, Έιμι Σούμερ, απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το «φουσκωμένο» πρόσωπό της λίγο μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «The Tonight Show».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου! Απολαμβάνω τα σχόλια για την εμφάνισή μου, όπως συμβαίνει με όλες τις γυναίκες, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Και έχετε δίκιο ότι τώρα είναι πιο πρησμένο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

«Έχω ενδομητρίωση, ένα αυτοάνοσο νόσημα για το οποίο κάθε γυναίκα θα πρέπει να διαβάσει. Υπάρχουν κάποια ιατρικά και ορμονικά θέματα που συμβαίνουν στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι καλά», συνέχισε. Η Σούμερ επεσήμανε ότι ο γυναικείος οργανισμός έχει μελετηθεί ελάχιστα συγκριτικά με τον αντρικό.

«Επίσης, πιστεύω ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται να δικαιολογείται για τη σωματική της εμφάνιση και δεν χρωστάει καμία εξήγηση. Αλλά ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να υπερασπιστώ την αγάπη για τον εαυτό σου και την αποδοχή του», πρόσθεσε. «Αισθάνομαι δυνατή και όμορφη και τόσο περήφανη για αυτή την τηλεοπτική εκπομπή που δημιούργησα. Που έγραψα. Που σκηνοθέτησα και στην οποία πρωταγωνίστησα», συμπλήρωσε η κωμικός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer