Eξαιρετικά προβληματισμένο εμφανίζεται το επιτελείο του πρωθυπουργού καθώς και πρωτοκλασσάτα στελέχη της κυβέρνησης με τον τρόπο που αντιμετώπισε το τηλεοπτικό κανάλι Open την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε και συνεχίζει να κατακαίει τη χώρα.

Στο Μαξίμου θεωρούν πως το παιχνίδι που παίζει το κανάλι του ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη είναι αισχρό, καθώς εκτιμάται ότι μεθοδεύονται συνεχώς μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες ενορχηστρωμένες αντιδράσεις πολιτών κατά του ίδιου του πρωθυπουργού, οι οποίες δήθεν παρουσιάζονται ως αυθόρμητες, ενώ είναι προσχεδιασμένες και καθοδηγούμενες.

Η στάση του εξαφανισμένου εδώ και 1,5 χρόνο από τη χώρα Ιβάν Σαββίδη θεωρείται – και είναι – unfair απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά, που τον αντιμετώπισαν εξαρχής διάφανα, με ξεκάθαρη στάση και ίσους όρους επιχειρηματικού παιχνιδιού σε σχέση με τους υπόλοιπους μεγαλοεπιχειρηματίες!

Μολονότι ο ολιγάρχης από το Ροστόφ είχε ταυτισθεί απόλυτα με την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα και διατυμπάνιζε σε προσωπικές του συνεντεύξεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός!!!

Αφού λοιπόν στην κυβέρνηση τον αντιμετώπισαν δίκαια και ισότιμα και αφού μέσα από την πρωτοφανή παρέμβαση Γεραπετρίτη ο οποίος εμφανίστηκε ως …συνήγορος του ΠΑΟΚ στην εκπομπή του Θωμαΐδη στο Open, έσωσαν με νομοθετική παρέμβαση την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον υποβιβασμό, τώρα ο Ιβάν στρέφεται με τρόπο αισχρό και κατασκευασμένα ρεπορτάζ ευθέως κατά του προσώπου του πρωθυπουργού και επιδιώκει καθημερινά να τον αποδομεί!

Πέραν πάσης αμφιβολίας το μέτωπο Μαξίμου – Σαββίδη έχει ανάψει για τα καλά…