Η ΕΥΠ και η ΕΛΑΣ τίθενται σε επιφυλακή μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους αστυνομικούς, για να αυξηθούν οι στατικές δυνάμεις σε πιθανούς ισραηλινούς ή και ιρανινούς στόχους, υπό τον κίνδυνο περαιτέρω ανάφλεξης στην περιοχή, καθώς και οι συνοδείες σε πρόσωπα ενδιαφέροντος.

Στο επίκεντρο της ΕΥΠ κέντρα κράτησης μεταναστών

Την ίδια ώρα ενεργοποιείται όλο το πληροφοριακό δίκτυο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ενώ οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας, βρίσκονται και σε διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών με ομόλογες υπηρεσίες ξένων χωρών, έτσι ώστε να διαφυλαχτούν τυχόν στόχοι στην Ελλάδα.

Παράλληλα στο επίκεντρο της ΕΥΠ, έχουν βρεθεί και κέντρα κράτησης μεταναστών, όπου βρίσκονται κυρίως Ιρανοί, στο πλαίσιο χαρτογράφησης οποιασδήποτε ύποπτης κινητικότητας.

 

 

Διαβάστε ακόμη: