Οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Δύο μεγαλοεφοπλιστές καλούνται από τις αρμόδιες φορολογικές Αρχές προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό καθώς και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Μετά από το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, οι εφοπλιστές φέρονται να έχουν διακινήσει ύποπτης προέλευσης ποσά τα οποία διερευνώνται αν αποτελούν προϊόν φοροδιαφυγής και ξεπλύματος.

Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δύο μεγάλους εφοπλιστές εκ των οποίων ο ένας ασχολείται ενεργά με το real estate (όχι δεν είναι αυτός που νομίζετε), υπό την έννοια ότι έχει αποκτήσει σπίτια και εκτάσεις σε πολλά νησιά, έχει κάνει πολλούς γάμους και δραστηριοποιήθηκε και στην Νέα Υόρκη.

Ο άλλος είναι ιδιαίτερα επώνυμος – πασίγνωστος στην Ελλάδα, με πολυσχιδή δράση και προέρχεται από παραδοσιακή εφοπλιστική και όχι μόνο οικογένεια, όπου τα τελευταία χρόνια ο ίδιος και ο αδερφός του έχουν πάρει τα ηνία των επιχειρήσεων μετά την απώλεια του πατριάρχη της οικογένειας.

Ο εν λόγω εφοπλιστής είχε ταλαιπωρηθεί και επί ΣΥΡΙΖΑ με αντίστοιχη υπόθεση!

Διαβάστε ακόμη:

Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα «γδύνονται» στο OnlyFans – «Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε ένα μήνα»

Έτοιμο το πακέτο παροχών που θα ανακοινωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Σκρέκας – Ρεύμα: Απορροφάται το 94% της αύξησης στα νοικοκυριά με επιδότηση 1,9 δις ευρώ