Εξελίξεις έχουμε στην Ισπανία αφού λίγο πριν το μεσημέρι, όπως υποστηρίζει το Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας, οι Αρχές εισέβαλλαν στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προχώρησαν σε συλλήψεις!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η έρευνα των Αρχών έχει να κάνει με συμβόλαια και συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ομοσπονδία τα τελευταία πέντε χρόνια. Ανάμεσα τους και αυτό με την Σαουδική Αραβία για τη διεξαγωγή του Super Cup της Ισπανίας εκεί. Συμβόλαιο που ο πρώην πρόεδρος, ο Λουίς Ρουμπιάλες, υπέγραψε με τον Ζεράρ Πικέ.

Τι σχέση έχει ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και πρώην σύζυγος της Σακίρα; Μια δική του εταιρία η Kosmos έχει παίξει τον ρόλο του μεσάζοντα ανάμεσα στο Αραβικό κράτος και την Ισπανική Ομοσπονδία για το deal του Super Cup. Άρα προφανώς ο άλλος διεθνής άσος είναι στην «καρδιά» της υπόθεσης μαζί με τον Ρουμπιάλες που ως γνωστόν δεν είναι πλέον ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας – αποπέμφθηκε από την θέση του μετά τις κατηγορίες για την σεξουαλική επίθεση, με το ανάρμοστο φιλί, στην παίκτρια της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο-. Για τον Ρουμπιάλες το ρεπορτάζ αναφέρει πως σήμερα οι Αρχές δεν έκαναν έφοδο μόνο στα γραφεία της Ομοσπονδίας αλλά και στο σπίτι του, στην Γρανάδα.

Διαβάστε ακόμη: