Σήμερα (25/10), ο Ραμζάν Καντίροφ απηύθυνε έκκληση να αφανισθούν από προσώπου γης οι ουκρανικές πόλεις, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τις «ασθενείς απαντήσεις» του ρωσικού στρατού στους βομβαρδισμούς και ζητώντας εντατικοποίηση των πολεμικών επιχειρήσεων, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ναι, εμείς απαντούμε, όμως, το πράττουμε αδύναμα κατά την προσωπική μου άποψη. Αν πέσει κάποιο βλήμα στην πλευρά μας, την περιοχή μας, οι πόλεις πρέπει να αφανισθούν από προσώπου γης, για να φαίνεται ο μακρινός ορίζοντας και να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ούτε καν να σκέφτονται τη σύγκρουση εναντίον μας. Δε χρειάζεται να κοιτάζουμε τι θα συμβεί αύριο, εάν λάβουμε κάποιες αποφάσεις», τόνισε.

Ο Ραμζάν Καντίροφ, επίσης, έχει αναφέρει αρκετές φορές ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να λέγεται «πόλεμος» και όχι «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως απαιτεί η ρωσική ρυθμιστική εποπτική αρχή των Μέσων ενημέρωσης, καθώς οι εχθροπραξίες διεξάγονται ήδη στο «δικό μας έδαφος». Ωστόσο, δε διευκρίνισε ποια εδάφη έχει υπόψη του.

Προσθέτως, σημείωσε ότι οι κάτοικοι του Καυκάσου πρέπει να σχηματίζουν ουρές στα στρατολογικά γραφεία, επειδή «αυτό μάς αφορά περισσότερο από όλους».

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αποτελεί «μέτωπο κατά του σατανισμού» και οι μουσουλμάνοι πρέπει να ενωθούν με τους χριστιανούς, προκειμένου να αντισταθούν στους γάμους του ιδίου φύλου και την εξαφάνιση των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Τσετσενίας.

Διαβάστε ακόμη: