Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής, εν μέσω έκρηξης των κρουσμάτων του κορωνοϊού και αύξησης των διασωληνωμένων.

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό έχασαν τη ζωή τους στο Λαϊκό Νοσοκομείο, περιμένοντας για μια κενή κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του νοσοκομείου, κ. Αντωνόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. ”

«Είχαμε δύο ασθενείς που δεν βρήκαν το πολυπόθητο κρεβάτι και κατέληξαν. Περίμεναν δύο, τρεις μέρες. Είναι δύο περιστατικά του τελευταίου δεκαημέρου” είπε χαρακτηριστικά. “Ελπίδα στη ζωή έχουν οι πάντες. Όμως είμαστε στα όριά μας», τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος.

«Οι άνθρωποι κινδυνεύουν. Υπάρχει εγκληματική ολιγωρία και αμέλεια. Δίνουμε τη μάχη πάνω από τις δυνατότητές μας. Είμαστε ένα βήμα πριν την κατάρρευση» τόνισε  νοσηλευτής της μονάδας Covid του νοσοκομείου Λαϊκό.

Σημειώνεται ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί θα καταθέσουν αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την παραμονή διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ, όπως ανακοίνωσε η ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.