Για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «έρωτα», μίλησε η Έφη Σαρρή. Όπως επισήμανε, θα μπορούσε να κατεβεί στις εκλογές μαζί του, αλλά, ακόμα κι αν αυτό δεν συνέβαινε, είπε πως θα μπορούσε να είναι στο γραφείο του και απλά να καθαρίζει!

«Εννοείται ότι θα τον ερωτευόμουν. Τι άλλο θέλεις από έναν άντρα, για να τον ερωτευτείς; Πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος», είπε η τραγουδίστρια, μιλώντας την Τετάρτη (13/12) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, «Super Κατερίνα».

«Είμαι… πλαστικοποιημένη, δεν με βλέπετε; Περνάω τα Χριστούγεννα τραγουδώντας. Δεν ξέρω να κάνω μελομακάρονα. Ας μην με παντρευτεί κανείς…δεν κάνω για σπίτι» δήλωσε όσον αφορά στα δικά της.

Έφη Σαρρή για Κασσελάκη: «Τον ερωτεύτηκαν όλοι, έπεσαν κάτω, πήρε ένα κόμμα, όπου να ‘ναι θα τα πάρει όλα»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης. Ήρθε στην Ελλάδα, τον ερωτεύτηκαν όλοι, έπεσαν κάτω, πήρε ένα κόμμα, όπου να ‘ναι θα τα πάρει όλα» υπογράμμισε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω πώς έκανε αυτό το βήμα και ήρθε στην Ελλάδα και δεν τον πήρε το Hollywood».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το εάν θα κατέβαινε ξανά στις εκλογές, η Έφη Σαρρή απάντησε: «Εννοείται ότι θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θέλω υπουργείο. Στο γραφείο του να με είχε να του το καθάριζα εκεί πέρα με το φτερό»

Διαβάστε ακόμη: