Όπως όλα δείχνουν, φέτος το καλοκαίρι στο ποδοσφαιρικό παζάρι τα φώτα της δημοσιότητας θα κλέψει η πολύκροτη μεταγραφή του Kylian Mbappé από τη PSG στη Real Madrid μετά από χρόνια διαπραγματεύσεων. Μπορεί ακόμα να μην έχουν δημοσιευτεί οι όροι του συμβολαίου, αλλά σίγουρα μέσα σε αυτούς θα υπάρχει η παραχώρηση αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2024 τα τελευταία δυο χρόνια έχει συνεργασία με τη BMW, αντικαθιστώντας την Audi που προμήθευε για αρκετά χρόνια με τα οχήματα της τα αστέρια της Real.

Πλέον οι παίκτες της ομάδας της Μαδρίτης οδηγούν μοντέλα της Βαυαρικής εταιρείας, τα οποία όμως πρέπει να είναι είτε αμιγώς ηλεκτρικά, είτε plug-in υβριδικά. Μια κίνηση που ανάγκασε την ομάδα να προχωρήσει σε εργασίες εγκατάστασης φορτιστών τόσο στο προπονητικό της κέντρο, όσο και στο Santiago Bernabéu για να μπορούν να φορτίζουν τα οχήματα.

Για παράδειγμα ο προπονητής της ομάδα, Carlo Ancelotti, οδηγεί μια BMW i4 M50 545 ίππων που κοστίζει 75.450 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έχουν επιλέξει μοντέλα όπως το αμιγώς ηλεκτρικό iX των 525 ίππων (113.350 ευρώ) ή το Plug-In υβριδικό ΧΜ των 655 ίππων και τιμής 141.510 ευρώ.

Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει με το όχημα του Mbappé, διότι όσο απίστευτο κι να είναι, ο Γάλλος επιθετικός δεν διαθέτει ακόμα δίπλωμα οδήγησης. Παρά το γεγονός ότι είναι 25 χρονών, δηλώνει επανειλημμένα ότι δεν έχει χρόνο για να βγάλει δίπλωμα κι ότι δεν το έχει ιδιαίτερη ανάγκη, αφού από πριν ενηλικιωθεί είχε προσωπικό οδηγό που του παραχωρούσε η πρώην ομάδα του.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο (πλέον) επιθετικός της Real Madrid παρά το γεγονός ότι δεν του επιτρέπετε να οδηγεί, στο γκαράζ του μεταξύ άλλων διαθέτει μια Ferrari 488 Pista και μια SF90 Stradale.

Διαβάστε ακόμη