Τυλίχθηκε στις φλόγες η έπαυλη

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη. Πρόκειται για εμπρηστικό επεισόδιο με θύματα την Μπιγιονσέ και την σύζυγό της, Jay-Z. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, δράστες έβαλαν στόχο το εξοχικό σπίτι του ζευγαριού. Το περιστατικό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ως εμπρησμός, αφού δεν έχει βρεθεί ο δράστης. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν δύο στοιχεία, που οδηγούν τις αρχές προς αυτή την κατεύθυνση.

Βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία

Μέσα στην κουζίνα, από όπου και φαίνεται πως ξεκίνησε η πυρκαγιά, βρέθηκαν δύο αποδεικτικά στοιχεία. Κάποιος είχε τοποθετήσει μέσα στον φούρνο βενζίνη και μερικά βιβλία. Το κτίριο με την τεράστια έκταση, που διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να χρειαστούν 22 πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Έπειτα από δύο περίπου ώρες κατάφεραν να την σβήσουν. Ακόμα δεν είναι σαφής η ζημιά, που προκλήθηκε στο αρχοντικό.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Ορλεάνης, η πυροσβεστική ομάδα έφτασε στο σημείο γύρω στις 6.20, όταν ενεργοποιήθηκε ένας από τους συναγερμούς καπνού, που υπάρχουν στο σπίτι. Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έλαβαν μία αναφορά ενός ύποπτου ατόμου, που βρισκόταν κοντά εκείνη την στιγμή. Ακόμα, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν έχει σχέση με την πυρκαγιά.

Το αρχοντικό ανήκει σε μία εταιρεία διαχείρισης με την επωνυμία Sugarcane Park LLC. Διευθύντρια της εταιρείας είναι η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς. Η αξία του ακινήτου εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 2.4 εκατ. δολάρια.

Σχετική είδηση: Μπιγιονσέ: Θύμα κλοπής έπεσε η διάσημη σταρ