Περίεργες διεργασίες πιάνουν τα radar της στήλης, ότι λαμβάνουν χώρα όσον αφορά τις σχέσεις και την κατάσταση που επικρατεί στην Hines Greece και στην επώνυμη τριπλέτα της ξενοδοχειακής παρέας Πολ Γομόπουλου από το Σικάγο, Ανδρέα Καψάλη και Γιάννη Δασκαλαντωνάκη!

Έγκυρες πηγές, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα σε βάθος, υποστηρίζουν ότι η κατάσταση στην Hines Greece, η οποία συστάθηκε το 2017 όταν και διεκδίκησε και απέκτησε σε πλειοδοτικό διαγωνισμό το ξενοδοχείο Athens Ledra επί της Λεωφόρου Συγγρού, από την δανείστρια Alpha bank, αντί του ποσού των 33 εκατ. ευρώ (βγήκε σε αρχική τιμή 48 εκατ.ευρώ), δεν είναι ρόδινη και μεταξύ των βασικών συντελεστών της υφίσταται διχογνωμία και διάσταση απόψεων όσον αφορά ζητήματα μείζονος σημασίας και σπουδαιότητας!

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η εξέλιξη ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ζητημάτων οδήγησε τον Ανδρέα Καψάλη σε παραίτηση:

-Πρώτον, το ζήτημα της επέκτασης δίπλα στο Grand Hyatt όπου αποκτήθηκε ο πρώην κινηματογράφος Odeon αντί του ποσού των 20 εκατ. ευρώ και ήδη δρομολογείται μια τεράστια επένδυση συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα!

-Δεύτερον, το μείζον ζήτημα της απόκτησης του “Out of the blue Capsis elite resort” στην Αγία Πελαγία Κρήτης, αντί 125 εκατ. ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι!

Σε απλά λόγια η «τριπλέτα» βρίσκεται «στα μαχαίρια» και για το λόγο αυτό ο Ανδρέας Καψάλης φέρεται να οδηγήθηκε σε παραίτηση πιστεύοντας ότι το project Συγγρού – Ηρακλείου Κρήτης, των τριών δηλαδή ξενοδοχειακών συγκροτημάτων (Grand Hyatt- Επέκταση Odeon- Capsis Κρήτη) μελλοντικά θα βρεθεί στον …αέρα, αν δεν ληφθούν μέτρα!

Αυτά προς το παρόν! Αναμένονται εξελίξεις …