Μαθαίνω ότι σφίγγει ο κλοιός των Αρχών γύρω από γνωστό και επώνυμο «στοιχηματζή», που εξειδικεύεται, μεταξύ άλλων στο να παίζει «πολιτικά παιχνίδια» και να εμπλέκεται σε πλείστες όσες πολιτικοοικονομικές και επιχειρηματικές καταστάσεις.

Έγκυρες πηγές με πληροφορούν ότι οι Φάκελοι του, με τους οποίους ασχολήθηκαν αρκετά στο παρελθόν οι αρμόδιες Αρχές, ανασύρθηκαν και έχουν γίνει φύλλο και φτερό, βγάζοντας στην επιφάνεια πλήθος φορολογικών ποινικών αδικημάτων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για φορολογικές – μαϊμουδιές μαμούθ, καθώς και πολλές άλλες ύποπτες ενέργειες, οι οποίες πλέον βρίσκονται δραστικά στο στόχαστρο των φορολογικών Αρχών, του ΚΕΦΟΜΕΠ, καθώς και της Αρχής για το ξέπλυμα, η οποία εξετάζει μεταξύ άλλων και ένα ζήτημα που προέκυψε με το σπάσιμο των capital controls διά μέσω εφοπλιστή ο οποίος είχε εμπλακεί πρωταγωνιστικά σε τραπεζικό σκάνδαλο!

Πρόκειται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος άνω των 80 εκατ. ευρώ στο οποίο εμπλέκονται συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού του εφοπλιστή, που έπαιρνε και προμήθεια 10% από το ποσόν του ξεπλύματος και ο «στοιχηματζής» που έψαχνε τρόπο να σπάσει τα capital controls και να βγάλει παράνομα τα λεφτά του εκτός Ελλάδος!