Την 21η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αυτή τη φορά στην Πάτρα, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Astir Hotel Patra» (Αγίου Ανδρέου 16), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 36 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Ο στόχος των «Ημερών Καριέρας» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους όσους αναζητούν εργασία να συναντηθούν – απευθείας και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού – με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, σε διάφορες θεματικές ενότητες όπως η δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη, κ.λπ.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ.

Διαβάστε ακόμη: