Μου λένε ότι, δύο επιχειρηματίες, εκ των οποίων ο ένας είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο και ο άλλος θεωρείται προβεβλημένος (μέσω της ενασχόλησης του με πολλά και διάφορα) που χαρακτηρίζονται (τουλάχιστον ο ένας) ως «υπεράνω υποψίας», έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών Αρχών και ήδη ελέγχονται οι επιχειρηματικές και οικονομικές συναλλαγές τους, οι φορολογικές τους δηλώσεις καθώς και οι τραπεζικοί λογαριασμοί!

Προκειμένου να διερευνηθεί και να διαπιστωθεί εάν έχουν πραγματοποιηθεί απάτες, υπεξαιρέσεις, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

Οι πληροφορίες λένε, πως οι δύο επιχειρηματίες, που δεν σχετίζονται ο ένας με τον άλλο, ούτε έχουν δράσει από κοινού, τέθηκαν στο μικροσκόπιο των αρχών, μετά από ανώνυμες επαναλαμβανόμενες καταγγελίες, οι οποίες (σύμφωνα με τις πληροφορίες) κάθε φορά εμπεριείχαν και νέα στοιχεία όσον αφορά ύποπτες δραστηριότητες, τόσο στο εσωτερικό, όσο και σε σχέσεις και δραστηριότητες εκτός Ελλάδος!

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι οι υποθέσεις κρίνονται ως ιδιαιτέρως σοβαρές καθώς εκτιμάται ότι έχουν …ουρά και πως θα οδηγήσουν, στο βαθμό που εξιχνιαστούν επαρκώς και σε άλλα πρόσωπα ή φορείς που επαγγελματικά …συνεργάζονται ή σχετίζονται με άλλους τρόπους και διαδικασίες!

Πηγές με γνώση εκ των έσω, κρίνουν τις υποθέσεις, ως εξόχως σοβαρές και δεν αποκλείουν ότι με βάση τα ευρήματα που τυχόν προκύψουν, ενδεχομένως να ασκηθούν διώξεις και να ανοίξουν …τηλέφωνα, μέσω της άρσης του απορρήτου για σοβαρούς λόγους, προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσον υπάρχουν συνεργοί στις «παράνομες» – βάσει των καταγγελιών- πράξεις!

Διαβάστε ακόμη: