search

AREA 51

Δύο κουίζ: Ο τζιτζιφιόγκος (με τα στενά κόκκινα και πράσινα παντελόνια) του τζόγου, πρώην συνομιλητής του Μαξίμου, με το ξέπλυμα και την φοροδιαφυγή, θέλει και …family office για τις επενδύσεις του!

Ο καναλάρχης - εργολάβος της ιστορικής Διαπλοκής, τα weekends σε Βερολίνο και Άμστερνταμ για Fun and pleasure, οι υπεραξίες 50 εκατ. από τον τζόγο και τα ύποπτα 70 εκατ. από τον Παναμά!

Δυο κουίζ: Ο τζιτζιφιόγκος (με τα στενά κόκκινα και πράσινα παντελόνια) του τζόγου, πρώην συνομιλητής του Μαξίμου, με το ξέπλυμα και την φοροδιαφυγή, θέλει και …family office για τις επενδύσεις του!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι φιγουρατζής «επιχειρηματίας», με κόκκινα και πράσινα στενά παντελόνια, μετρ του «τζόγου», των υπόγειων διαδρομών, που έχει κατηγορηθεί για ξέπλυμα 80 εκατ. ευρώ διά μέσω εφοπλιστή – πρωταγωνιστή του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου στη χώρα, αλλά και για φοροδιαφυγή μεγάλης αξίας, ίδρυσε «family office» διά μέσω του οποίου θα πραγματοποιεί τις «εμβληματικές» επενδύσεις του!

Βλέπετε, όταν εκεί που μια ζωή «έκλεινε το ρήμα πεινάω σε όλους τους χρόνους», ξαφνικά βρέθηκε συνομιλητής της εξουσίας, μπαινόβγαινε στο Μαξίμου (επί ΣΥΡΙΖΑ) και πραγματοποιούσε αγοραπωλησίες εκατοντάδων εκατομμυρίων, φυσικό ήταν κάπου να …σαλτάρει! Και να νομίζει ότι είναι κάτι μεταξύ Λάτση και Βαρδινογιάννη, οπότε χρειάζεται family office για τις επενδύσεις της οικογενείας… Ε, ρε τι τραβάμε με τον κάθε φιρφιρίκο…

Ο καναλάρχης – εργολάβος της ιστορικής Διαπλοκής, τα weekends σε Βερολίνο και Άμστερνταμ για Fun and pleasure, οι υπεραξίες 50 εκατ. από τον τζόγο και τα ύποπτα 70 εκατ. από τον Παναμά!

Σε μια κόλλα χαρτί φέρονται να έχουν τυλίξει τα επιχειρησιακά στελέχη της Αρχής για το ξέπλυμα, μεγαλόσχημο επιχειρηματία, το όνομα του οποίου επί σειρά ετών υπήρξε συνώνυμο της Διαπλοκής!

Πασίγνωστος μεγαλοεπιχειρηματίας με άμεση εμπλοκή σε ΜΜΕ, καθώς και κατασκευαστικό όμιλο που κυριάρχησε επί δεκαετίες στο επιχειρηματικό στερέωμα απολαμβάνοντας απεριόριστες και ανεξέλεγκτες αναθέσεις έργων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εσχάτως βγήκε από τα συρτάρια όπου ήταν βαθιά θαμμένη, καραμπινάτη υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, η οποία διαπιστώθηκε το 2015 και αφορά εμβάσματα από τον Παναμά και κινήσεις λογαριασμών που υπερβαίνουν τα 70 εκατ. ευρώ!

Και η προέλευση καθώς και η νομιμότητα τους, προκειμένου να καλύψουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, δεν αποδεικνύεται ούτε επιβεβαιώνεται βάσει των ελέγχων!

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω μεγαλόσχημος εργολάβος – μιντιάρχης, γόνος του πατριάρχη της Διαπλοκής στην Ελλάδα, είχε μια μεγάλη αδυναμία: τα weekends σε Βερολίνο και Άμστερνταμ, καθώς στις δύο αυτές πόλεις, κυριαρχεί και επιτρέπεται μια ελευθεριότητα που ανατρέπει ταμπού, προκαταλήψεις και καθωσπρεπισμούς της Ελλάδας και του συντηρητικού κόσμου!

Επιπροσθέτως, ο εν λόγω γόνος της πρώην μεγάλης εργοληπτικής και μιντιακής οικογένειας, φέρεται να αποκόμισε μεγάλες υπεραξίες, άνω των 50 εκατ. ευρώ μέσα από την εμπλοκή του στον τζόγο…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το άνοιγμα της χρονίζουσας υπόθεσης που είχε «θαφτεί» στα συρτάρια της αρμόδιας αρχής, η έρευνα προχώρησε με ταχείς ρυθμούς και ήδη έχει συνταχθεί εισηγητική έκθεση, βάσει της οποίας θα πρέπει η υπόθεση άμεσα να σταλεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω!

Η υπόθεση έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όπως αντιλαμβάνεστε την παρακολουθούμε από κοντά…

Διαβάστε ακόμη: