Ήρθε μήπως η ώρα για τη Ντούα Λίπα (Dua Lipa) να γίνει μητέρα, καθώς το ειδύλλιό της με τον Callum Turner μεγαλώνει από τη μια στιγμή στην άλλη;

Σύμφωνα με τη Mirror, αφού έδωσε μια εκπληκτική ερμηνεία στο Φεστιβάλ Glastonbury, η τραγουδίστρια ξεκίνησε ένα νέο πρότζεκτ καθώς συνεργάστηκε με την Porsche για να προωθήσει το νέο τους Macan EV, αξίας 67.000 δολαρίων.

Η 28χρονη σταρ τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας σε μια τηλεοπτική διαφήμιση – σε σενάριο και συν-σκηνοθεσία της ίδιιας – καθώς έπαιζε διαφορετικές παραλλαγές του εαυτού της καθώς κάποιος μπορεί να τη δει να οδηγεί σε μια πόλη στο νέο κλιπ. Ένα από τα alter ego της εθεάθη τότε να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς ετοιμάζεται να προχωρήσει στον τοκετό.

Αυτό ήταν αρκετό για την Ντούα να κάνει ένα κόλπο τόσο με τους φίλους της όσο και με τους θαυμαστές της, καθώς αποκάλυψε ένα βίντεο από τα παρασκήνια που κοινοποιήθηκε στο Instagram.

Η Λίπα αστειεύτηκε με το τηλεοπτικό συνεργείο, καθώς αγκάλιαζε το μωρό της ενώ έκανε μια βόλτα. «Το έστειλα στους φίλους μου, έχουν τρελαθεί όλοι. Πάρα πολλά taco», είπε.

Ενώ έγινε σαφές ότι το σκηνικό με το μωρό ήταν ένα prop για τη διαφήμιση, οι θαυμαστές της Λίπα επισκέφτηκαν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανήσυχοι. «Για μόνο ένα δευτερόλεπτο, έμεινα σοκαρισμένος όταν είδα αυτό το έγκυο βίντεο της… Θεέ μου!!!», έγραψε ένας. Ένας άλλος πρόσθεσε: «κορίτσι μου, νόμιζα ότι είσαι έγκυος!». Ενας τρίτος ακόλουθος στο Instagram σχολίασε: «Κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή, νόμιζα ότι ήταν αλήθεια». Ένας τέταρτος φώναξε: «ΕΙΜΑΙ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!;» νόμιζα ότι ήταν πραγματικά έγκυος».

Νωρίτερα φέτος, η τραγουδίστρια ξεκίνησε το ειδύλλιο της με τον Βρετανό ηθοποιό Κάλουμ Τέρνερ (Callum Turner), γνωστό για τη δουλειά του στην ταινία «Fantastic Beasts». Το ζευγάρι πυροδότησε τις φήμες για σχέση μεταξύ τους τον Ιανουάριο του 2024, όταν το αμερικανικό TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο του ζευγαριού να χορεύει στο πάρτι μετά την πρεμιέρα του πρόσφατου δράματος του Κάλουμ για το Apple TV+, «Masters of the Air».

Διαβάστε ακόμη: