search

LIFESTYLE

Dua Lipa: Διαψεύδει ότι θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ και «τα βάζει» με τους διοργανωτές του Παγκόσμιου Κυπέλλου

Η Dua Lipa αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 στο Κατάρ!

Dua Lipa: Διαψεύδει ότι θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ και «τα βάζει» με τους διοργανωτές του Παγκόσμιου Κυπέλλου

Η Dua Lipa διέψευσε τα δημοσιεύματα που έγραφαν πως θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ ενώ, παράλληλα, δήλωσε ότι θα επισκεφτεί το Κατάρ μόνο αν εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ακτιβιστές και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο κατηγορούν το Κατάρ για τη μεταχείριση των μεταναστών εργατών και την ποινικοποίηση των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Οι διακρίσεις σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στο Κατάρ έχει προκαλέσει ανησυχία σε φιλάθλους που θα ήθελαν να υποστηρίξουν τις ομάδες τους από κοντά.

Μετά από δημοσιεύματα που συνέδεσαν την τραγουδίστρια με τη διοργάνωση, η Dua Lipa έγραψε στο Instagram, γράφοντας:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα εμφανιστώ και ούτε έχω εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για να εμφανιστώ».

Dua Lipa: Διαψεύδει ότι θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ και «τα βάζει» με τους διοργανωτές του Παγκόσμιου Κυπέλλου

Dua Lipa: «Θα επισκεφθώ το Κατάρ όταν θα έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

«Θα ενθαρρύνω την Αγγλία από μακριά και ανυπομονώ να επισκεφθώ το Κατάρ όταν θα έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ανέλαβε όταν κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η συμμετοχή του αστέρα των BTS Jung Kook είναι η μόνη εμφάνιση που έχει επιβεβαιωθεί για την τελετή έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Al Bayt στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Αμερικανός ράπερ Diplo, ο DJ Calvin Harris και ο Τζαμαϊκανός τραγουδιστής Sean Paul θα εμφανιστούν επίσης στο φεστιβάλ Fifa Fan, το οποίο θα διαρκέσει τις 29 ημέρες του τουρνουά.

Η Lipa δεν είναι η πρώτη μουσικός που αρνείται να δώσει συναυλίες στο Κατάρ.

Την Κυριακή, ο Sir Rod Stewart αποκάλυψε ότι απέρριψε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια για να παίξει στη χώρα πέρυσι.

Δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Sunday Times: «Αρνήθηκα. Δεν είναι σωστό να πάω. Και οι Ιρανοί θα έπρεπε επίσης να είναι στο περιθώριο για την προμήθεια όπλων [στη Ρωσία]».

Την Κυριακή, ο κωμικός Joe Lycett είπε στον David Beckham ότι θα τεμαχίσει 10.000 λίρες αν ο αθλητής δεν αποσυρθεί από τη συμφωνία του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται έχει δεχτεί 10 εκατομμύρια λίρες για να είναι πρεσβευτής της διοργάνωσης και έχει επικριθεί έντονα για την αποδοχή των χρημάτων, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχει θεωρηθεί σύμμαχος της LGBTQ+ κοινότητας.

Οπαδούς – μαριονέτες μισθώνει το Κατάρ: Δωρεάν πτήσεις, εισιτήρια, διαμονή και 60 λίρες μισθό

Διαβάστε ακόμη: