Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «έδειξε» ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης για τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών με την τραγωδία των Τεμπών και την πίεση που ασκείται στην κυβέρνηση.
«Η Κωνσταντοπούλου είναι ο ενορχηστρωτής όλης αυτής της ιστορίας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Καρυστιανού καθοδηγείται από την Κωνσταντοπούλου. Αυτά δεν τα αμφισβητεί πλέον κανείς. Τα βλέπουμε στις συγκεντρώσεις. Έχετε καμία αμφιβολία; Δεν αποκλείεται η κ. Καρυστιανού να ασχοληθεί με την πολιτική κάποια στιγμή» ανέφερε, μιλώντας στο Action24 ο κ. Δρυμιώτης, ενώ αναφερόμενος στη διαχείριση της τραγωδίας από τα μεγάλα κόμματα, τόνισε:
«Δεν διαφωνώ ότι και τα τρία κόμματα, όσο εργαλειοποιούν το θέμα, σκάβουν τον λάκκο τους, ειδικά αυτά τα δύο (της αντιπολίτευσης) που θέλουν να κυβερνήσουν. Το να φτάσουν να είναι διψήφια τα ποσοστά (του κόμματος της Κωνσταντοπούλου)… αυξήθηκαν κατά 300%, είναι απίστευτα τα νούμερα».
Για την πίεση που ασκεί ο κόσμος στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών, ο κ. Δρυμιώτης πρόσθεσε:
«Όλες οι κυβερνήσεις στο μέσο της θητείας του έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα. Ας πάρουμε την κυβέρνηση Τσίπρα. Το 2017 είχε πολύ χειρότερα αποτελέσματα και ήταν ήδη δεύτερο κόμμα. Ο κόσμος ζητούσε τότε εκλογές, δεν τις έκανε ο Τσίπρας. Γιατί τώρα μας έπιασε η πρεμούρα των εκλογών; Οι κυβερνήσεις ψηφίζονται για τετραετία. Είτε το θέλουμε είτε όχι, έχει δικαίωμα να κυβερνά, μέχρι να τον ρίξει κάποιος. Όλα τα άλλα που λέτε είναι παραμύθια για το καφενείο».
Δρυμιώτης σε Σβέρκο: Και το 2017 ζητούσε ο κόσμος εκλογές, ο Τσίπρας γιατί δεν πήγε τότε; Η κυβέρνηση ψηφίζεται για μια τετραετία. pic.twitter.com/bk5jxIT3fp
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) March 10, 2025
Διαβάστε ακόμη:
- Placement 10% των μετοχών της σε ξένους και Έλληνες επενδυτές σχεδιάζει η ΑΒΑΞ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Θεματοφύλακας του Χρηματιστηρίου ή επιλεκτικός προστάτης;
- 10 Έλληνες celebrities που δε φαίνεται με τίποτα η πραγματική τους ηλικία!
- Οι όροι που θέτει ο Πούτιν για προσωρινή εκεχειρία στην Ουκρανία – Η Ευρώπη στο «στόχαστρο»