Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας και Νίκος Ανδρουλάκης, για το πάρτι που διοργάνωσε ο Παύλος Χρηστίδης για τη γιορτή του.

O Παύλος Χρηστίδης είναι από τους πιο αγαπητούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το πλήθος που συγκεντρώθηκε σε μπαρ της Δάφνης, διοργανώνοντας ένα ιδιαιτέρως πετυχημένο πάρτι για την ονομαστική του εορτή το βράδυ της Τρίτης (9/7) στην εκλογική του περιφέρεια.

Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Αθήνας είχε το «όλον ΠΑΣΟΚ» στο πάρτι του. Δέχθηκε ευχές από τους υποψηφίους προέδρους, μέλη οργάνων, συνδικαλιστές αλλά και την νεολαία του κόμματος.

Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι στο ίδιο πάρτι ήταν καλεσμένοι και έδωσαν το παρών τους ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας. Παρούσα ήταν και η Μιλένα Αποστολάκη.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κατρίνης δεν μπορούσε καθώς είχε συνέντευξη στο Kontra και η Νάντια Γιαννακοπούλου από την πλευρά της είχε live συνέντευξη στο Action24.

Επίσης, κατά έναν τρόπο «εκπροσωπήθηκε» και η Άννα Διαμαντοπούλου στο πάρτι καθώς εκεί βρέθηκαν η στενή της συνεργάτρια Αθηνά Πανούτσου αλλά και ο σύζυγος της, Γιάννης Σαβαλάνος.

Δούκας – Ανδρουλάκης: Δεν συναντήθηκαν οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Και λίγο πριν τις 12 έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στο πάρτι και ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας δεν συναντήθηκαν καθώς την ώρα που έφτανε ο δήμαρχος Αθηναίων ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αποχωρούσε γιατί είχε πρωινή συνέντευξη στο Mega.

Πάντως, ξεχώρισε η παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, τον οποίο στηρίζει ο Χρηστίδης «χωρίς τυμπανοκρουσίες» όπως επισημαίνει η στήλη «Τζόκερ», στη μάχη για την προεδρική εκλογή.

Παρόντες στην ζεστή μάζωξη και πολλοί βουλευτές, όπως ο Δημήτρης Μάντζος, ο Στέφανος Παραστατίδης, η Ελένη Βατσινά, η Μιλένα Αποστολάκη (σ.σ επίσης υποψήφια για την ηγεσία), η Κατερίνα Σπυριδάκη, αλλά και υποψήφιοι για την ευρωβουλή (Τσουκαλάς, Καρχιμάκης).

Επίσης, ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων, όπως ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσος, αυτοδιοικητικοί, συνδικαλιστές αλλά και δημοσιογράφοι.

Διαβάστε ακόμη