Ο Joe Whale, ή αλλιώς «The Doodle Boy» είναι 12 ετών, όμως έχει ήδη κάνει την πρώτη του σόλο έκθεση ζωγραφικής. Και μόλις έκλεισε συμβόλαιο με τη Nike.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Joe είναι τώρα μέρος της οικογένειας της Nike», είπε το πρακτορείο του, Loveblood Creative. «Είναι μία πραγματικά μοναδική συνεργασία που ενώνει το ταλέντο του Joe και την αγάπη του για τα σπορ για να εμπνεύσει άλλους να διασκεδάζουν και να κάνουν αυτό που αγαπούν».

«Ο Joe είναι πολύ ενθουσιασμένος που μπαίνει στην οικογένεια της Nike, αγαπά πολύ το brand», είπε ο πατέρας του, Gregory Whale στο CNN. «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εκείνον, καθώς αγαπά και τα σπορ και τη δημιουργικότητα και η συνεργασία με τη Nike θα του δώσει την ευκαιρία να αγκαλιάσει και τα δύο».
Οι δημιουργίες του έχουν τραβήξει την προσοχή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ, αφότου ο νεαρός καλλιτέχνης ζωγράφισε την περιοδεία τους με τρένο τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Joe, που χρησιμοποιεί το όνομα «The Doodle Boy» στα social media, ποστάρει τις δημιουργίες του στο Instagram, όπου έχει 119.000 followers.